2 dec. – Razende Roeland raast toch op eigen zender!

Onverwacht toch live op Omroep RSH, want soms heeft een corona maatregel het voordeel dat iets niet doorgaat en jij op de vertrouwde zenders Omroep RSH en Radio Eenhoorn je metal vitamine kan halen. Wat niet zeggen wil dat ik Radio Viva ben vergeten. Vanaf 21.00 uur is het tijd voor Razende Roeland. Je kan ook nu weer tijdens de uitzending reageren via de app op 06-42 45 66 92.

Deze week heb ik een primeur! De plaat komt 3 december uit en ik mag hem alvast draaien de nieuwe single van Endeavour.

Er is ook muziek van Juan van Emmerloot, Evenflow en Kingdom Divided.

Kingdom Divided is een symphonische metalband uit Steenbergen (Noord-Brabant) de band bestaat sinds 2017 en heeft in 2019 een EP afgeleverd waar ik wat van draai.

Verder is er muziek van onder andere Phrasing, Fireforce en Sister May.

Sister May is een Belgische rockband die in 2016 werd opgericht in Roeselare.

De band bracht in 2017 het debuutalbum My Absolute Defiler uit, een jaar later gevolgd door het album Ascent.

Volgende week donderdag is Yntze Bosma te gast, de afgelopen drie jaar is hij elkaar jaar even voorbij gekomen om de “oude” rock giganten voor het voetlicht te brengen. Dus deze uitzending sluit ik af met Uriah Heep.

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland.

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM, Radio Eenhoorn via 107.5 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren en ook te zien via Studio Live tussen 21.00 en 22.00 uur.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*