25 febr. | Razende Roeland raast voort in deze vreemde tijd.

Donderdagavond 21.00 uur en de avondklok gaat in. Heel jammer dat ik nog steeds niet live het programma maken kan, maar niet getreurd. Deze week zijn je metal vitamine weer goed gevuld.

Er is muziek van onder andere MotorJesus en Floodlines.

Floodlines, een Amsterdamse band met vier leden die al enkele jaren actief zijn in de lokale punkscene. Samen halen we invloed uit o.a. old school indie rock en moderne pop-punk (denk aan bands als Joyce Manor, PUP, Sonic Youth en Weezer). Momenteel hebben wij reeds twee singles uitgebracht: ‘’Exposure’’ als onderdeel van het compilatiealbum ‘’Staying Safe, A Postcard to Punk’’ en ‘’Wasting Away’’. Dit nummer stond kort na de release enkele weken in de Indie Chart Free40. Met een onstuimig meezingbaar repertoire, luchtige zelfkritiek en onvermoeibaar enthousiasme staan wij bekend om chaotische liveshows zonder de controle helemaal te verliezen.

Verder is en muziek van Hardland, Twisted Sister en Accept.

Accept is een Duitse heavy metalband afkomstig uit Solingen, Noordrijn-Westfalen. De band werd geformeerd in 1968 als Band-X door Udo Dirkschneider, Michael Wagener, Dieter Rubach en Birke Hoe. In 1976 had de band een min of meer vaste bezetting. Dit jaar hebben ze hun nieuwe album Too Mean too Die uitgebracht.

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland. Ook ben ik te bereiken van Twitter en Facebook.

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren tussen 21.00 en 22.00 uur. En te zien via studio live op de website.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*