5 maart ’22 – Afslag Harlingen (incl. het 3 verkiezingsdebat)

Zaterdag 5 maart 2022 tussen 11 en 13 uur presenteren Albertus vd Plaats, Henk Jan Cornelisse en Doede van der Hoek weer afslag Harlingen op omroep RSH.

Het programma staat weer in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen van 14, 15 en 16 maart 2022. U leest het goed we kunnen deze keer op 3 dagen onze stem uitbrengen.

We beginnen het programma op een vrolijke manier met het duo Nijkamp. De gebroeders Cor en Tom hebben een nieuwe opname gemaakt van hun wereldhit “jij en ik alleen.” Deze remix is gemaakt door Nico Outhuyse, de bekende drummer van de KAST. Deze remix is dus voor het eerst te beluisteren op Omroep RSH. De drie mannen zijn in de studio om toe te lichten hoe een en ander is ontstaan.

Daarna gaan we verder met het voorstellen van de laatste 3 partijen die deelnemen aan de verkiezingen in Harlingen van de in totaal 10. De andere 7 partijen heeft u al kunnen beluisteren in onze vorige uitzendingen. Dit keer zijn het Erik de Groot van de PvdA, Antoinette Berkouwer van Groen links en Belinda Holwerda van Harlinger Belang. Dit gedeelte van de show wordt gepresenteerd door Albertus en Henk Jan.

Vanaf 12 uur barst het debat los tussen genoemde partijen in goede banen geleid door Albertus en Doede. Uiteraard worden we weer gesteund door ons technisch team in geluid en beeld en worden de gasten ontvangen door een van onze gastvrouwen.

Voor de liefhebbers dus weer genoeg reden om af te stemmen op omroep RSH of de stream van omroeprsh.nl en dan te drukken op studio live.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*