Corona plaagt Seun & Steun.

Ook Seun  & Steun heeft behoorlijk last van het virus. We kunnen al maanden het kantoor in Nieuw Zuid niet gebruiken. Onze vrijwilligers zijn thuis gaan werken en dankzij hen is Seun & Steun bereikbaar. Wat goed van hen!

Toch zijn de problemen niet van de baan. We kunnen niet zomaar even bij iemand in huis een klus doen. De adviezen om elkaar zoveel mogelijk te beschermen maken dit niet goed mogelijk. Voor hulp buiten de woning gelden deze beperkingen niet.

Wij vinden het heel vervelend, dat  we mensen met een hulpvraag  vaak niet van dienst kunnen zijn. Seun & Steun is opgericht om juist wél te helpen en dan is nee verkopen in strijd met onze bedoeling. Het gaat dus niet om niet willen, maar om niet kunnen.

Nu de regels wat zijn versoepeld en hopelijk niet weer zullen worden verscherpt proberen we oplossingen te vinden, ook voor karweitjes binnenshuis.

Ons advies: Blijf gerust met vragen komen. Als wij vinden, dat we kunnen helpen, dan doen we dat. Als we twijfelen, dan kan het zijn, dat er eerst iemand even bij u komt kijken. Als het mogelijk is met wat aanpassingen uw probleem op te lossen, dan zoeken we een helpen, die dit wil doen.

Wij verlangen even sterk als u naar de tijd, dat alles weer gewoon mogelijk is. Laten we hopen, dat die zo spoedig mogelijk weer terugkomt.

Bestuur Seun & Steun

info@seunensteun.nl

tel. 0612351389 op maandag, woensdag en vrijdag van 10 – 11 uur.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*