Do.22 juli -> Razende Roeland blijft ook deze zomer door razen!

Razende Roeland blijft ook deze zomer door razen!

De metal vitamine staan alweer klaar en het is donderdagavond 21.00 uur, we kunnen we los met het wekelijkse uurtje metal, grunge en hardrock bij de lokale omroepen Omroep RSH en Radio Eenhoorn en uiteraard wereldwijd via internet. Deze week zijn er twee verzoekjes en zoals reeds toegezegd de allernieuwste single van Iron Maiden.

Er is nog ruimte voor een leuke plaat dus heb je een suggestie en een goed verhaal, kom maar door, donderdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur via 06-42456692.

Vorige week net voor de uitzending was de lancering van de nieuwe single van Iron Maiden, dit is de eerste single van de op 3 september te verschijnen langspeelplaat Senjutsu. Het inmiddels 17e album van de in 1975 opgerichte band uit de wijk Leyton in het oosten van Londen. De band heeft wereldwijd ruim 100 miljoen albums verkocht zonder ooit echt “mainstream” te zijn geweest.

De basgitarist en tevens leider van de groep is Steve Harris. De andere leden zijn Bruce Dickinson (zang), Dave Murray (gitaar), Adrian Smith (gitaar), Janick Gers (gitaar) en Nicko McBrain (drums). Steve Harris is de enige die sinds het begin lid is.

Verder is er muziek van onder andere Within Temptation, Mircale of Sound en Blackbriar.

Blackbriar is een alternatieve metal-gothic rockband uit Assen, Nederland. Ze hebben een album, drie EP’s, zes singles, vijf officiële muziekvideo’s, een officiële songtekstvideo en vier akoestische livevideo’s uitgebracht. En vorige week woensdag brachten zij hun laatste single Weakness and Lust uit. Wil je deze band eens live zien dan kan je (als het door mag gaan) ze zien op 2 oktober 2021 in Iduna te Drachten.

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland. Ook ben ik te bereiken van Twitter en Facebook. En tijdens de uitzending via whatsapp.

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM, Radio Eenhoorn via 107.5 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren tussen 21.00 en 22.00 uur. En te zien via studio live op de website.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*