Do.29 juli -> Razende Roeland

Razende Roeland raast door de komkommertijd

De op laatste donderdag van juli 2021 staan ook de metal vitamine weer klaar bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn. Vanaf 21.00 uur is er weer een uur lang lekkere metal, hardrock en grunge te horen in de ether en via internet. Er is nog ruimte voor een leuke plaat dus heb je een suggestie en een goed verhaal, kom maar door, donderdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur via 06-42456692.

Deze donderdag is er onder andere muziek van Metal Church, Ghost, Sabaton en Powerwolf.

Powerwolf is een Duitse powermetalband, opgericht in 2003 door David Vogt en Benjamin Buss. De groep gebruikt donkere thema’s en beelden, zowel muzikaal als lyrisch, in tegenstelling tot de traditionele powermetalmuziek. Onlangs kwam hun nieuwe album “Call of the Wild” uit en daarvan draai ik een track.

Er is meer net uitgebrachte muziek van onder andere Lee Aaron,  Alcatraz en Tremonti.

Tremonti is een Amerikaanse heavy metal band opgericht en geleid door leadzanger en gitarist Mark Tremonti, vooral bekend als de leadgitarist van de Amerikaanse rockbands Creed en Alter Bridge. De band bestaat ook uit ritmegitarist Eric Friedman en drummer Ryan Bennett.

En de stevigheid zit aan het einde van de uitzending met Amon Amath en Arch Enemy.

Arch Enemy is een Zweedse melodicdeathmetalband opgericht in 1996 door gitarist Michael Amott. Op 17 maart 2014 kondigde de band aan dat zangeres Angela Gossow zou worden vervangen door Alissa White-Gluz en dat Gossow het management van de band op zich zou nemen. Arch Enemy zal zoals het nu staat op 23 oktober 2021 live te zien zijn in Den Bosch.

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland. Ook ben ik te bereiken van Twitter en Facebook. En tijdens de uitzending via whatsapp.

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM, Radio Eenhoorn via 107.5 FM  of via www.omroeprsh.nl te luisteren tussen 21.00 en 22.00 uur. En te zien via studio live op de website.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*