Do.30 dec.2021- Razende Roeland raast het oude jaar uit!

Razende Roeland raast het oude jaar uit!

Ook op de laatste donderdag van 2021 is er weer een uitzending van Razende Roeland tussen 21.00 uur en 22.00 uur, bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn via de ether en internet. Deze uitzending zal ik nog wat lekkere rock en metal draaien. Je kan direct reageren via 0642456692 tijdens de uitzending.

Deze uitzending openen we met Maestro, zij brachten onlangs een prachtige single uit, waar Orion en ik het onlangs contact hebben over gehad.

Er is nieuwe muziek uit Engeland toegestuurd door de band Gone Savage. De band heeft een lange geschiedenis en bestaat al sinds begin jaren negentig. Eerdere medewerkers waren vinny Burns (Dare) James Marsh (Resurrection EP – lead- en ritmegitaren en leadzang), Ian Schofield, Grant Mallison, Andy Halliwell (ex Sweet Sin) samen met de originele drummer Jim Ross (Also Ex Dare).Momenteel is de band line-up Ian Salpekar en Will Glover met gasten muzikanten die zijn binnengehaald om live werk te coveren. Al het schrijven en produceren gebeurt in eigen huis door Will en Ian. Vrijdag 1 november 2019 markeerde het begin van een nieuw tijdperk voor Gone Savage met de release van een nieuwe track BULLETPROOF en bijbehorende Lyric-video. De vervolgsingle, ‘LOUDER THAN THE SUN’ werd uitgebracht op vrijdag 7 februari 2020 en als onderdeel van een speciale heruitgave is LOVE CAUGHT ME OUT volledig herwerkt en geremasterd met WILL GLOVER terug op leadzang en gedropt op vrijdag 25 september als onze huidige single! Het debuutalbum PastLife zal in 2022 verschijnen.

Verder geef ik aandacht aan de actie om Tamme te helpen, deze platenzaak eigenaar heeft het door de maatregelen en zijn eigen gezondheid niet makkelijk op dit moment. Er is een donatie actie op touw gezet en daar zal ik wat aandacht aangeven. Inzamelingsactie van Carel Nout : Big Bad Wolf Tamme Oosterhof heef uw steun nodig (gofundme.com)

Verder is het een uitzending met nog muziek van o.a. Dangerous times for the Dead, AC/DC, Motorhead.

En ik heb nog een kleine déjà vu naar een programma wat ik eerder heb gemaakt, samen met mijn vrouw, voor Omroep RSH en waar de volgende bands regelmatig voorbij kwamen. Onder andere Creed, Pearl Jam en Temple of the Dog.

Temple of the Dog was een Amerikaanse rockband die in 1990 werd opgericht in Seattle. De groep formeerde zich, op initiatief van zanger Chris Cornell van Soundgarden, als eerbetoon aan Andrew Wood, zanger van Mother Love Bone en Malfunkshun, die in 1990 aan een overdosis drugs overleed. De line-up bestond verder uit Soundgarden-drummer Matt CameronStone Gossard (ritmegitaar), Jeff Ament (bas), Mike McCready (leadgitaar), en Eddie Vedder (zang en achtergrondzang). Laatstgenoemde vier muzikanten waren op dat moment bezig met de formatie van Pearl Jam. Drummer Matt Cameron sloot zich in 1998 aan bij Pearl Jam.

Razende Roeland wens iedereen een stevig en goed gezond 2022 toe!

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland.

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM, Radio Eenhoorn via 107.5 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren en ook te zien via Studio Live tussen 21.00 en 22.00 uur.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*