Do. 5 aug. -> Razende Roeland raast door zon en regen deze zomer!

Donderdag 21.00 uur en je wekelijkse metal vitamine staan klaar, bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn in de ether en via www.omroeprsh.nl, deze week is weer veel nieuwe muziek en ook draai ik wat ik vorig week niet hebben kunnen draaien. Er is nog ruimte voor een leuke plaat dus heb je een suggestie en een goed verhaal, kom maar door, donderdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur via 06-42456692.

Vorige week heb ik de muziek van Lee Aaron en Tremonti uit de lijst gehaald, nu ga ik er mee openen.

Tremonti is een Amerikaanse heavy metal band opgericht en geleid door leadzanger en gitarist Mark Tremonti, vooral bekend als de leadgitarist van de Amerikaanse rockbands Creed en Alter Bridge. De band bestaat ook uit ritmegitarist Eric Friedman en drummer Ryan Bennett.

Daarnaast is er ook nieuwe muziek van Robby Valentine uitgekomen en van deze artiest ga ik twee nieuwe nummers draaien, op één van de nummers is er een samenwerking met Juan van Emmerloot.

Robert Kempe (4 december 1968), beter bekend onder zijn artiestennaam Robby Valentine, is een Nederlandse zanger en oprichter van de band Valentine. Kempe groeide op in Leusden. Hij begon zijn muzikale carrière als toetsenist, maar op zijn latere soloalbums nam hij een groot deel van de instrumenten voor zijn rekening. Hij beheerst naast diverse toetsinstrumenten ook de gitaar, de basgitaar en drums en percussie. Zijn werk is sterk beïnvloed door bands als Queen, Toto, The Beatles en in zijn meer recente werk ook door Placebo, Marilyn Manson, Muse en 30 Seconds to Mars. Hij is de frontman van zijn band Valentine.

Verder is er muziek van onder andere Sumo Cyco, Dropkick Murphy en Rebellion

Rebellion is een Duitse heavy metal band. Het werd opgericht in 2001 toen gitarist Uwe Lulis Grave Digger in 2000 verliet en ex-Grave Digger-bassist Tomi Göttlich met zich meenam. Op 23 juli 2021 kwam hun nieuwste album uit “We Are The People” van dit album draai ik een track.

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland. Ook ben ik te bereiken van Twitter en Facebook. En tijdens de uitzending via whatsapp.

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM, Radio Eenhoorn via 107.5 FM  of via www.omroeprsh.nl te luisteren tussen 21.00 en 22.00 uur. En te zien via studio live op de website.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*