Engelse Boogie Woogie pianist in Harlingen

DOM PIPKIN 17 januari live op Omroep RSH
vanuit Heerenlogement

Een Engelse recensent schreef over Dom Pipkin: “When Dom plays the piano magic happens!” Het geeft kernachtig weer hoe deze topmusicus één wordt met zijn instrument.

Dom komt naar Harlingen op uitnodiging van Evert van Bon, de presentator van het RSH-muziekprogramma Barrelhouse. Barrelhouse is een programma dat om de veertien dagen live wordt opgenomen voor Omroep RSH en wekelijks op donderdag wordt uitgezonden van 20.00 uur tot 21.00 uur.

De programma’s van Omroep RSH zijn te beluisteren via de kabel op  104.1 MHz en in de ether 106.2 Mhz en de techniek wordt verzorgd door Marlies van Bon.

 

Tournee door Nederland

Evert van Bon ontmoette Dom Pipkin tijdens een boogiewoogie festival in Sturminster-Newton, Engeland in juli vorig jaar.

Dom Pipkin is in Nederland van 17 januari tot en met 23 januari. Evert nodigde Dom uit voor een optreden in Harlingen.

Zo komt hij op donderdag 17 januari naar de studio van Omroep RSH en verzorgt hij aansluitend een optreden in hotel Het Heerenlogement. Op vrijdag treedt hij op in het Pianola Museum in Amsterdam. Diezelfde dag is Dom te gast bij Omrop Fryslân in het programma Noordewyn Live. Dom zal dan in het eerste gedeelte (tussen 13.00 en 14.00 uur) van het programma optreden.