Géén festiviteiten, maar wél Koningsdag 4US BENGO in Harlingen!

HARLINGEN – Ook dit jaar kunnen we als gevolg van de coronacrisis de traditionele Koningsdag festiviteiten in de stad op ons buik schrijven…

Wat moet je dan?

Om héél Harlingen toch op een gezellige manier in de feeststemming te brengen organiseert BENG samen met Omroep RSH de Koningsdag 4US BENGO! Speel de BENGO thuis met je gezin, in de tuin of op de stoep met de buren! Zet de radio wat harder, tompouce erbij en laat die BENGOballen maar rollen!

De Koningsdag 4US BENGO is dinsdag 27 april live te spelen via Omroep RSH en te bekijken via de livestream. Na het nieuws van 16.00 uur heffen we eerst met z’n allen tegelijkertijd het glas en brengen we een toost uit. Een toost op elkaars gezondheid. We gaan er sowieso een gezellige BENGO van maken!

Na de toost gaat het ballenspektakel van start! Presentator Henk Jan zal klaar zitten voor de trekking van de ballen en Karen en Willard nemen het callcenter voor hun rekening. Zij beantwoorden de binnenkomende telefoontjes en controleren de kaarten. Het prijzenpakket is samengesteld met de lokale horeca en winkeliers en varieert van een halve dag bootje varen bij Bootjesverhuur ‘Ouwe Seun’, een wijnpakket van Wijnen van Ons, cadeaubonnen van diverse winkeliers tot een minuut gratis winkelen bij Jumbo Olaf Hermus!

Lijkt het je leuk? Doe dan mee!

De speelkaarten voor de 4US BENGO (3 vóór €10,-) zijn verkrijgbaar bij:

Jumbo Olaf Hermus, Spoorstraat 1
Plus Lunenborg, Kimswerderweg 48
Of bestel de 4US BENGO speelkaarten online via www.bengevenementen.nl en ontvang via de mail jouw 3 unieke 4US BENGO speelkaarten als pdf bestand.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*