Informatie en adressen uit Afslag Harlingen 25 April

Informatie en adressen uit Afslag Harlingen  van 25 April

In de uitzending van Afslag Harlingen afgelopen zaterdag 25 april zijn bij een aantal onderwerpen website adressen genoemd. Deze zetten we hier graag nog even op een rijtje.

Het Reizende Koffertje is een kleinschalige praktijk voor jeugdhulpverlening en creatieve therapie.

 

Loop eens binnen bij tuincentrum / bloemist van der Meer in Harlingen en laat u verrassen door de verse bloemen en planten, de prachtige boeketten en decoratie voor binnen of buitenshuis.

FOR HIM menswear staat voor hedendaagse mannenmode met stijl. Wij hebben een ruime collectie aan kwaliteitsmerken en de juiste kennis in huis voor een passend kledingadvies. Ieder seizoen stellen wij met zorg een nieuwe collectie samen uit onze merken.

 

Deze week hoorden we van minister president Rutte dat de jeugd weer mag gaan sporten.

De Wylde Swan is de grootste en snelste topzeilschoener ter wereld. De trots van Masterskip werd 100 jaar geleden in Duitsland in de vaart gebracht, oorspronkelijk als stoomschip voor de haringvloot. Maar wist je dat het verhaal achter de Wylde Swan een echte klassieker is? Een verhaal waarin stormen werden doorstaan en waarbij steeds de koers bijgesteld is om de droom waar te maken?

Masterskip biedt een onvergetelijke levenservaring voor elke leerling die de stap zet om mee te gaan aan boord van de Wylde Swan. Het is een uniek programma voor leerlingen uit 4 havo en 4/5 vwo die zich willen verdiepen in bètavakken.

Er zijn vijf reizen met elk een verschillend karakter. De reizen vinden plaats tijdens de maanden oktober tot en met mei. Vaar je mee met Masterskip, dan ervaar je hoe theorie tastbaar wordt in de dagelijkse praktijk op zee. De Wylde Swan is je klaslokaal!

Hartelijke groet, Nicolet en Dorus


Terug luisteren van de Afslag Harlingen van 25 april ….
kan hier:

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*