Informatie en adressen uit Afslag Harlingen 7 maart 2020

Informatie en adressen uit Afslag Harlingen 7 maart 2020

In de uitzending van Afslag Harlingen afgelopen zaterdag zijn bij een aantal onderwerpen website adressen genoemd. Deze zetten we hier graag nog even op een rijtje.

https://www.willemshaven.nl/
http://www.radiolichtschip.nl/

De stichting Zeesleepboot Holland heeft als doelstelling om de zeesleepboot Holland als varend erfgoed te behouden, herstellen en exploiteren. Daarbij wil zij zoveel mogelijk mensen in staat te stellen kennis te nemen van de Holland, haar geschiedenis en sociaaleconomische betekenis. Uitgangspunten hierbij zijn een cultuurhistorisch verantwoord bestendig gebruik en een financieel sluitende exploitatie.

De Stichting Zeesleepboot Holland is een officieel erkende algemeen nut beoogende instelling (ANBI) en beschikt over de Culturele ANBI status.
http://www.zeesleepbootholland.nl/

KNRM station Harlingen sinds 1910
https://www.knrm.nl/reddingstations/harlingen

Vitamine Zee op de Willemshaven
https://www.instagram.com/vitamine_zee/?igshid=1em17au6rtysh

De WaddenRally
Op 14 maart 2020 zal de derde editie van Lions-Waddenrally worden verreden, een fondswervende rally die wordt georganiseerd door Lionsclub Franeker-Harlingen. De volledige opbrengst zal dit jaar worden aangewend ten behoeve van de Stichting Opkikker.
Er zijn in totaal 50 startplekken beschikbaar voor de rally.
De ontvangst voor de rally is vanaf 09:30u met een uitgebreid ontbijtbuffet gevolgd door een briefing om 10:00u. Start- en finishlocatie is in Het Brouwdok op de Willemskade in Harlingen, met uitzicht op zee!
https://www.lions-waddenrally.nl/

Toneelgroep Contact
http://www.toneelgroepcontactharlingen.nl

Toneelgroep Harlinger Volkstoneel
– https://www.facebook.com/hetharlingervolkstoneel/ (facebook-pagina)

De uitzending van Afslag Harlingen en RSH Politiek kunt u terug beluisteren via de uitzending gemist pagina. (via het menu)

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Dorus Breidenbach.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*