Mediahuis Noord, logische mediapartner van Harlingen Sail

Tall Ships Races Harlingen werkt samen met Mediahuis Noord. Hierdoor neemt de bekendheid van Tall Ships Races nog verder toe. Algemeen directeur Koos Boot van Mediahuis Noord zette in de Friese havenstad zijn handtekening onder een nieuw partnerschap. In 2018 verbond de uitgever, toen nog onder de oude naam NDC mediagroep, zich ook aan Harlingen Sail.

Van Plan, onderdeel van Mediahuis Noord, verzorgt de digitale kaartverkoop voor de publieksvaartochten. Ook helpt de uitgever mee aan de promotie door veelvuldig advertenties van Tall Ships Races in de gedrukte en online uitingen op te nemen. Regionaal en landelijk. ‘Een toonaangevend publieksevenement van deze omvang verdient behalve in Noord-Nederland aandacht in ons hele land. Daar helpen wij graag aan mee’, zegt Koos Boot.

Mediahuis Noord publiceert de dagelijkse kranten Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en Dagblad van het Noorden. Ook geeft het bedrijf meer dan dertig nieuws- en weekbladen uit. De uitgever beheert ruim vijftig digitale regionale en landelijke kanalen. Het is daarnaast onderdeel van Mediahuis Groep, waartoe ook NRC en De Telegraaf behoren. ‘De mogelijkheid van het doorplaatsen van onze content in de landelijke media maakt van Mediahuis Noord de logische mediapartner’, stelt Harlingen Sail-directeur Lieuwe Krol.

Tall Ship Races 2022 Harlingen 
Harlingen is een van de gasthavens van de Tall Ships Races. De race start op 9 juli 2022 in Esbjerg (Denemarken). Harlingen is 14 juli het eindpunt van de eerste etappe. Aan het evenement nemen tussen de zestig en tachtig van ’s werelds grootste zeilschepen deel. Van 14 tot en met 17 juli liggen de tallships in Harlingen, dat wordt een enorme happening. De imposante schepen bieden een indrukwekkend schouwspel en zijn er allerlei activiteiten. Lees er alles over op harlingensail.com

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*