Nieuw bij Omroep RSH: 4US BENGO!

HARLINGEN – Of je nou 80 bent of 30, iedereen is in deze tijden van corona wel in voor een beetje vertier! Daarom organiseren BENG en Omroep RSH de komende maanden om de week de 4US BENGO!

 

Live via Omroep RSH

De RSH radiobingo is na 20 jaar terug van weggeweest! Onder de naam 4US BENGO presenteert Henk Jan Cornelisse, bingomaster van het eerste uur, om de 14 dagen op de zondagmiddag een ouderwets gezellige bingo in een nieuw hip jasje! De 4US BENGO! is lekker thuis vanuit je luie stoel live te volgen via Omroep RSH – Frequentie Ether: 106.2 MHz Frequentie kabel Ziggo: 104.1 MHz.

Het idee van deze bingo leefde al een tijdje bij beide partijen en het idee was om tijdens K(W)oningsdag los te gaan. Tegelijkertijd kwam ook Grand Café Levels met een bingo naar buiten, waarna er besloten is om op zondagmiddag 10 mei van 16.00-18.00 uur van start te gaan met een speciale Moederdag 4US BENGO!

 

Steun voor lokale ondernemers

Met de 4US BENGO! bezorgen we jong én oud een moment van vertier en tegelijkertijd steunen we de lokale ondernemers. Alle prijzen kopen we in bij de lokale ondernemers, want in deze tijd kunnen ook zij wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarnaast kunnen de deelnemers via Harlingenbezorgt.nl bij de lokale ondernemers hapjes en drankjes bestellen, die voor of tijdens de 4US BENGO! kunnen worden thuisbezorgd. Met creativiteit en positiviteit komen we met elkaar uit deze crisis! Samen gaan we er dus een gezellige 4US BENGO! van maken.

 

Bestel online 4US BENGO! tickets

Lijkt het je leuk, wil je én een leuke middag én de lokale ondernemers steunen? Doe dan mee! Vanáf maandag 4 mei staat alle info online en kun je jouw 4US BENGO! kaart(en) bestellen via www.bengevenementen.nl/evenementen/4us-bengo.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*