Nieuws van Seun en Steun.

 

Het corona-virus richt veel meer onheil aan dan alleen door mensen ziek te maken. Nederland ligtg grotendeels plat, ook voor hen, die nooit ziek zullen worden.

Ook Seun en Steun merkt de gevolgen. Het aantal hulpvragen is verminderd. Men aarzelt een beroep te doen op vreemden en dan ook nog in je eigen huis. Misschien zijn meer mensen gaan omkijken naar medeburgers in hun buurt, vooral als deze oud zijn. Dat hopen wij.

Ook onze helpers hebben problemen. Ze willen geen risico lopen bij contacten met mensen, die ze niet kennen. Bovendien zijn nogal wat helpers ook zelf niet meer zo jong en dan ben je nog voorzichtiger.

Seun en Steun is nog steeds bereikbaar. Direct telefonisch op maandag, woensdag en vrijdag op 0612351389 van 10- tot 11 uur. Op andere tijden kunt u een boodschap inspreken, zodat we u die dagen kunnen terugbellen. Verder kunt u mailen: info@seunensteun.nl. Ons kantoor is dicht, onze kantoorvrijwilligers zijn thuiswerkers geworden. Geweldig, dat ze dit willen doen.

Als u hulp nodig hebt, blijf contact zoeken. Wij doen ons best, maar we kunnen niets garanderen. Ook wij kunnen geen ijzer met handen breken..

Eens komen betere tijden terug. Wij verlangen net als u naar weer een normaal leven, zoals nog in het begin van dit jaar.

Seun en Steun wenst u sterkte en vooral, dat u gezond blijft.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*