Persbericht Kruispunt – 26 nov

Oudejaarsconference  door Rob Favier.


Woensdagavond 29 december komt zanger, liedjesschrijver, theoloog en caberatier Rob Favier  naar de Martinikerk in Franeker met zijn oudejaarsprogramma  ‘De Favier Variant’. 

Hij laat je op een unieke manier terugkijken op het jaar 2021!

Het programma staat garant voor veel plezier met een lach en soms een traan. Zijn aanpak is op zijn zachtst gezegd een  variant op de wijze waarop het nieuws doorgaans wordt gebracht. Het inspireerde hem om, ook gelet  op andere ‘varianten’ die het jaar bepaalden, de voorstellingen ‘De Favier Variant’ te noemen.

Voor de vier voorstellingen wordt Rob Favier begeleid door zijn vaste ‘oudejaarsconference kwartet’: Jan  Willem van Delft (piano), Mark Dekkers (bas), Steven Favier (drums) en Paul van der Feen (saxofoon en  klarinet). Het beloven weer avonden te worden die niet snel vergeten zullen worden. Rob Favier omlijst  zijn verhalen met scherpe en indringende liedjes die een knipoog nooit schuwen. En met gevoel voor  feestelijk cabaret brengen andere liedjes gegarandeerd een glimlach op je gezicht. De conference  voorstellingen van Rob Favier staan bovendien bol van de spitsvondige (woord)grappen, niet-kwetsende  humor en interactie met de zaal die hem zo op het lijf geschreven zijn. Er is altijd wel een rode draad te  ontwaren die dieper gaat dan de waan van de dag.

 

Heeft u belangstelling voor deze avond?

Bestel dan  voordelig kaarten voor de conference bij Sieds en Saskia de Jong

in Franeker. De kaarten kosten 15 euro per stuk.

Mail naar saskiaensieds@gmail of bel (na 17.00 uur) naar 0517-641957

Ook kunt u online kaarten bestellen via Events for Christ

www.eventsforchrist.nl

De kosten zijn dan inclusief reserveringskosten 19,50

 

Mogen we u ontmoeten deze avond?

We zien u graag!

 

Met vriendelijke groet,

 

Sieds en Saskia de Jong,

Namens Events for Christ.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*