Piet Paulusma en Marco Poldervaart in jury SKF Masterchef

HARLINGEN

Op maandag 27 juli begint de tweede Zotte Zomerweek. In Kindcentrum Grettingalaan (Harlingen) is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar heel veel te belevcen. Zo bereiden de kinderen onder begeleiding van een ervaren kok de lekkerste dingen. Tijdens de finale van deze SKF Masterchef wordt donderdag 30 juli vervolgens het meest smakelijke menu gekozen. De jury bestaat uit onder anderen weerman Piet Paulusma en topchef Marco Poldervaart (´t Havenmantsje)

Het voorproefje belooft veel, want er staan onder meer lasagne van krab en kreeft en kaneelijs met citroenschuim op het menu. Aan het eind van deze week kunnen de ouders in het restaurant komen eten om de gerechten te proeven.

In deze week kunnen de kinderen ook kiezen voor de Zotte Zomerspelen: vier dagen lang sport en spel. Op het programma staan onder meer een zeskamp, teamdag, atletiekdag en Smeerkezendag.

In de derde week gaan de kinderen op avontuur. Onder leiding van de bevlogen natuurgids Bert Natuur ontdekken de kinderen de geheimen van de natuur dicht bij huis. Samen met beeldend kunstenaar Karin van Berne maken de kinderen verschillende bijzondere natuurlijke creaties.

Ben jij klaar voor de vakantie van je leven (25 euro p.p.)? Meld je dan aan via shop.kinderopvangfriesland.nl. Meer informatie via Jolanda Rijken 06-23118600 (tijdens kantooruren) en top@kinderopvangfriesland.nl.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*