Razende Roeland is nog steeds uitgeraasd door de avondklok.

Normaal is er op donderdag tussen negen en tien weer een moment voor je metal vitamine. Helaas is het even niet normaal, dat was het al niet maar nu is er al voor de tweede week dat er een avondklok is. Ja die geldt ook voor Razende Roeland hoe “belangrijk” hij ook denkt te zijn.

Gelukkig heb ik met Omroep RSH kunnen regelen dat er ook nu weer een uur lang hard rock, metal en grunge muziek is tussen 21.00 uur en 22.00 uur. Uiteraard is er niet mooier dan live een programma neer te zetten.

Nou heb ik aanstaande vrijdag wel ruimte kunnen vinden om een opname te maken voor als de avondklok onverhoopt wel verlengt wordt. Zodat ik toch alvast heb klaar staan.

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland. Ook ben ik te bereiken via Twitter en Facebook.

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren tussen 21.00 en 22.00 uur. En te zien via studio live op de website.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*