Razende Roeland is weer opgeladen en raast op volle snelheid!!!

Donderdagavond om 21.00 uur is er weer een verse aflevering van de wekelijkse metal vitamine. Nu wil het geval dat ik ram vol zit met nieuwe muziek. Er is een primeur van Memories of Old, Godsnake en Dangerous times for the Death.

Van de laatste band draai ik twee nummers die net vers van de pers komen. Daarnaast heb ik een telefonisch interview met de bassist en enige Fries in de band die uit het midden van het land komt en “traditionele heavy metal” brengt. Zelf heb ik al eens over een van hun nummers gezegd, dat dit is hoe metal moet klinken. Je kan ze scharen in de bands uit metal scene als Danzig, Steel Panter en Iron Maiden.

Via facebook kwam een verzoek binnen of ik Ted Nugnet wil draaien, vooral de tekst “Ted Nugent was voor mij de voorloper van de Metal genre. Hardrock ging bij hem nog verder. Een geweldige gitarist en zanger (singer/songwriter). Een paar nummers, een blues nummer: Never stop believing, album Shat up & Jam 2014. Een live nummer wat ik ook goed vond is Hibernation van het album Hunt music 2012.” deed het voor mij. Er is een nummer opgenomen in mijn lijst en degene die het aan heeft gevraagd bedankt en alvast veel luister plezier.

Het mooie van dit programma is dat het lekker in beweging is en blijft. Via de sociale media kanalen en de mail ben ik te bereiken.

Ook komt er nog muziek voorbij van Sabathon, Lykantropi en Jezebel.

Jezebel is een jonge band uit Haaren. Met jong bedoel ik dat ze bestaan sinds 2019. De band bestaat uit leden die elkaar kennen uit de metal en rock scene. Ze worden beïnvloed door onder andere Volbeat, Alter Bridge en Savatage. Ze werken lekker aan hun album dat eind van dit kalender jaar uit moet komen en bij Razende Roeland de primeur voor Harlingen en omstreken.

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en de rest van de wereld mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland of de Facebook pagina Razende Roeland.

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren en ook te zien via Studio Live tussen 21.00 en 22.00 uur.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*