Razende Roeland raast alweer 5 jaar ! Bedankt voor het feestje!

Afgelopen donderdag heeft Razende Roeland zijn vijf jarige verjaardag gevierd in de studio van Omroep RSH en lokaal 4 van Nieuw-Zuid. Wat begon als een “geintje” in de marathon, is sinds 2017 uitgegroeid tot een metal programma waarin bands uit de regio, Nederland en zelfs internationale bands weten het programma te vinden.

Afgelopen donderdagavond hebben we het jubileum gevierd, met een 3 uur durende uitzending waarin veel van de bands die we hebben leren kennen voorbij kwamen en één band was speciaal naar Harlingen gekomen om het mee te vieren en op te treden. Dat gaf de uitzending wel een extra speciaal tintje. Dangerous Times for the Dead komt uit het midden van het land en trad als eerste band op tijdens een live uitzending van Razende Roeland.

Ik wil graag alle luisteraars bedanken voor de support, ook alle bands natuurlijk en speciaal wil ik nog een aantal mensen bedanken. De lokale media voor het plaatsen van mijn “persberichten” de technici die mij hebben geholpen tijdens de uitzending, Omroep RSH, Radio Eenhoorn, Omroep Zilt  en Powerplant Radio EU voor het uitzenden, Nieuw-Zuid voor het beschikbaar stellen van Lokaal 4 en Edwin Kooren voor de prachtige foto’s.

Groet Razende Roeland.


Razende Roeland met band. (jubileum 5 jaar)  / Foto gemaakt door Edwin Kooren

De jubileum uitzending gemist ? of wil u die nog eens geluisteren ….. dat kan via onderstaande links:


 

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*