SailWise zoekt vrijwilligers met zeil- of motorbootervaring

De wind in je haren, de zon op je gezicht en het klotsende water tegen de boeg: bij SailWise kan iedereen genieten van watersport. Onbeperkt! Al sinds 1974 kunnen mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking bij SailWise watersporten.

In het Friese Elahuizen beschikt SailWise over een eigen watersportcentrum – It Sailhûs – waar mensen met een beperking kunnen zeilen en varen op de Friese meren. De hulp van vrijwilligers is daarbij onmisbaar! Heb jij zeil- en/of motorboot-ervaring en vind je het leuk om anderen een fantastische tijd op het water te bezorgen? Dan zoekt SailWise jou!

Ons vaarmateriaal

Naast onze aangepaste catamaran Beatrix – die gebruikt wordt voor zeilvakanties – beschikt It Sailhûs over de luxe motorboot ‘Wilgen’ (8,80 meter) en vanaf het voorjaar ’22 over de unieke Inclusion-catamaran ‘Trude’ (6,5 meter). Beide schepen zijn rolstoeltoegankelijk. Zowel Wilgen als Trude kunnen met schipper geboekt worden voor korte- en dagtochten, zowel door de weeks als in het weekend door mensen met een beperking.

We zijn op zoek naar betrokken vrijwilligers die:
· blij worden van een mooie vaartocht over de Friese meren;
· vaartochten (van enkele uren tot een dag) willen maken met onze motorboot Wilgen en/of catamaran Trude;
· zeil- en/of motorboot-ervaring hebben (een vaarbewijs is niet nodig);
· anderen een onvergetelijke dag willen bezorgen;
· de gasten betrekken bij de zeil/vaar-activiteiten op het schip;
· zorgdragen voor goed onderhouden en nette schepen.

Meld je aan!

Wil je onze gasten ook een onvergetelijke tijd bezorgen? Meld je dan aan als vrijwilliger in It Sailhûs door te mailen naar boekingen@sailwise.nl of te bellen naar 06-10028408.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*