Sport lokaal 17 oktober 2020

Razende Roeland presenteert deze week Sport Lokaal

Ja normaal op de donderdagavond laat met stevige muziek en nieuws uit de metal wereld, probeert Razende Roeland nu zich te “gedragen” qua muziek dan, maar weer even iets anders doen om de sport uitzending wel door te laten gaan,

Door de afgekondigde maatregelen van de regering afgelopen dinsdag zal het een sport lokaal uitzending worden met iets minder live sport.

Er zal wel sport zijn vaak in een gesprek om eens te kijken hoe gaan we hier mee om en wat kan en mag wel en wat moeten we even laten.

Uiteraard is zorgen we voor up to date nieuws en we draaien natuurlijk lekkere muziek. Die jullie kunnen bepalen. Het bekende 06-nummer zal de hele uitzending open staan voor jullie verzoekjes, verhalen en andere leuke dingen die jullie willen delen,

Sport Lokaal is een programma van Omroep RSH dat dit weekend op de zaterdagmiddag te beluisteren zal zijn tussen 14.00 uur en 16.00 zolang er geen voetbal is. Je kunt het zien en beluisteren via www.omroeprsh.nl , via de kabel op 104.1 FM en de ether via 106.2 FM .

foto van Edwin Kooren
Razende Roeland

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*