‘Valentijns groet’ met warmte en hoop voor ouderen

 

Op zondag 14 februari is het Valentijnsdag en op die dag mogen we elkaar verwennen met iets leuks. Dat doen wij graag voor u! Voor dit jaar ziet alles er een beetje anders uit. Het is een tijd waarin er veel activiteiten stil liggen en we weinig sociale contacten hebben. Dat kan ons somber maken en een eenzaam gevoel geven. Om die reden willen we vooral de ouderen onder ons een warm hart toe dragen door hen een Valentijns groet te brengen. Met de actie hopen we een beetje ‘warmte’ te brengen in mensenharten en sluiten we aan bij ‘ Winter aan Zee’. Uiteraard volgen wij de regels vanuit het RIVM.


Gezamenlijke actie van vrijwilligers en studenten in samenwerking met De Skûle, De telefooncirkel, Present, Stichting Welzijn Senioren Harlingen en de Bouwvereniging

Het ouderenwerk van de Skûle Welzijn heeft met een aantal betrokken organisaties in december een kaartje bij de ouderen bezorgd. De telefooncirkel, Present, Stichting Welzijn Senioren Harlingen en de Bouwvereniging slaan opnieuw de handen ineen en brengen in samenwerking met vrijwilligers en studenten een Valentijns groet.

Vrijwilligers brengen vanaf woensdag 10 februari een Valentijns groet bij u thuis. U hoeft er niet voor thuis te blijven, wij zetten het tasje bij u voor deur.

Oproep aan (klein)kinderen, buren en familie om mee te werken:

Omdat wij niet alle ouderen kunnen bereiken, doen wij vooral een beroep op de kinderen, kleinkinderen , buren en familie om een Valentijns groet te bezorgen bij hun ouders, opa en oma of iemand die ze kennen in de buurt. Daarvoor kunt u een Valentijns groet in de vorm van een tasje met inhoud afhalen op vrijdag 12 februari tussen 13.00 – 16.00 uur bij de volgende locaties:

  1. Jumbo aan de Spoorstraat 1 (de vrijwilligers staan voor u klaar)
  2. Albert Heijn aan de Zuiderhaven 8 (tasjes worden bij kassa uitgedeeld)

Voor vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met ouderenwerker Johanna Schaap j.schaap@harlingen.nl, tel. 06-10 89 06 07.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*