Verhalenavond in Harlingen

Vrijdagavond 18 november is het zo ver: Bibliotheek Harlingen en Boekhandel Van der Velde doen mee aan Verhalenavond. Verschillende mensen komen hun verhaal vertellen, een verhaal over een ommekeer in hun leven. En daar hoort ook muziek bij: Harry Greve speelt rustige jazz in de pauze.

We kennen allemaal een moment, waarop ons leven een grote wending nam: De Ommekeer/ De Ommekear. Verhalen geïnspireerd op zo’n gebeurtenis behoren tot de mooiste om te vertellen en om naar te luisteren. In Bibliotheek Harlingen vertelt Else hoe het is om reislust in je bloed te hebben en Inna over dat ze geen keus had toen ze Oekraïne moest verlaten. Gijs doet een boekje open over hoe hij halverwege de jaren tachtig een doel miste in zijn leven en Rosalie neemt ons mee in het verhaal van Mirjam, die voor een grote keuze staat.

Bij een verhalenavond hoort natuurlijk muziek. Harry Greve laat in de pauze van zich horen, met zijn jazzgitaar. Hij speelt rustige, instrumentale versies van bekende jazz standards als Roud Midnight, Summertime, On Green Dolphin Street, Moon River en anderen. De avond begint om 19:30 uur en de toegang is gratis. De deuren van de boekhandel staan open!

Verhalenavond is het vervolg op 2018verhalen en wordt georganiseerd door Pier21.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*