“Wie Kent” is eventjes terug. – in de Omroep RSH radiomarathon weekend

“Wie Kent” is eventjes terug. 
Het is alweer even geleden dat “Wie Kent” op de late avond van Omroep RSH door de ether schalde! Nu tijdens de RSH Marathon zijn wij (Anita en Roeland) er weer en maar liefs vijf uren lang! We beginnen zaterdagavond om 22.00 uur en sluiten af zo voor de klok van drie uur. Daarin zullen we weer heerlijke wie kent muziek draaien, met artiesten als Eddie Vedder, Chris Cornell, Radiohead, Robb Murphy, Creed, Kaz Hawkins en veel meer.
Omdat we toch een kleine vijf uren radio maken hebben we bedacht om tussen 22.00 en middernacht een pop quiz te spelen, met vragen over de pop muziek en ook over Omroep RSH. Na middernacht gaan we vragen en antwoorden behandelen en dan weten we wie de winnaar van de Pop Quiz is. Tijdens deze uren worden we vergezeld door Henk Jan Cornelisse.
Tussen één  en drie zullen we jullie trakteren op nog meer “Wie  Kent” muziek en ook zal Roeland nog wat “blokjes oude kaas” behandelen.
Wij hebben er weer heel veel zin aan om “Wie Kent” voor jullie te maken en zoals altijd hopen we ook jullie respons. Dat kan nu nog makkelijker als voorheen, want Omroep RSH heeft tegenwoordig een app waar je kan reageren, dan kan via 06-42456692.
“Wie Kent” is deze keer te beluisteren via Omroep RSH in de ether op 106.2 FM, www.omroeprsh.nl , Radio Eenhoorn in de ether via 107.5 FM, www.radioeenhoorn.nl of via de Omroep Zilt app.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*