WOENSDAG 31 AUG.2022 DE VISSER-IJDAGENLOOP IN HARLINGEN VANAF FC HARLINGEN VELD.

Traditioneel start op de woensdagavond om 7 uur in Harlingen in het kader van de Visserijdagen 2022 de Visser-ijdagenloop. Over 5-10-16 km. Dit jaar vanaf het sportterrein van FC Harlingen in het Oosterpark.

Vele jaren was dit vanaf de Waddenhal maar nu heeft de SV Friesland in overleg gekozen voor deze start en finishplaats met nieuwe routes richting Achlum door het mooie buitengebied. Een wat afwisselende en veilige routes met twee verzorgingsposten onderweg.

Het inschrijven kan nu tot dinsdag 30 augustus via www.svfriesland.nl de kosten zijn dan € 6,00 wie aan de start inschrijft in de kantine van FC Harlingen betaald een euro meer. De startnummers kan men hier ook afhalen. Iedereen start om 19.00 uur. De routes zijn gepijld met krijtkalkpijlen op de weg. Verkeerregelaars staan bij oversteek plaatsen de EHBO is in de kantine en bij de finish en is oproepbaar. Na de finish is zoals altijd bij de SV Friesland, bouillon, vruchtendrank, water en banaan.

De tijden en nummers worden handmatig genoteerd bij de finish, de uitslagen, verslag en foto’s komen ook op die site en op https://www.visserijdagenharlingen.nl/

Men loopt op de fiets en looppaden en buiten de stad links van de weg. Waardevolle voorwerpen kan men in bewaring geven.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*