Zat.14 mei – Afslag Harlingen

HARLINGEN – Afslag Harlingen

Van 11.00 – 13.00 uur  14 Mei 2022

Afslag Harlingen

Zaterdag 14 mei is er van 11.00 – 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen hier  alvast een tipje van de sluier.

Afslag Harlingen is een gezellig praatprogramma, waarbij de gesprekken worden afgewisseld met lekkere muziek. Het programma Afslag Harlingen wordt deze keer gepresenteerd door Dorus en Nicolet, de techniek en muziekkeuze zijn ook in handen van dit duo.

Zaterdag in het programma onder andere een update van de Pluktuin bij Wijnaldum en als we daar dan toch zijn ook even een live verslag van de eerste editie van de Wijnaldumer Strúndei.  Op deze dag zijn er door het hele dorp allerlei markten en activiteiten. Bezoekers kunnen uitgebreid door Wijnaldum ‘strúnen’, kijken of er wat voor hen bij zit en kennis maken met eten uit de streek. Streekproducten en duurzaam shoppen staan deze dag centraal.  Ook gaan we verder met de kunstroute en zijn er twee kunstenaars te gast, het Kunstenaarsduo Kaneli & Smit komen vertellen over hun werk.

Over een kleine vier weken is er weer lanenkaatsen, we zijn benieuwd hoe de aanmeldingen verlopen maar vooral naar de plannen omtrent het jubileum jaar dat er aan zit te komen. We praten met de oud voorzitter Theo Outhuijse.  En ja het was ook de week van de HT zeilrace ook daar komt er een jubileum aan en we hebben wellicht een verslag van de zeilrace van dit jaar. Dit en meer in Afslag Harlingen van zaterdag 14 mei.

Tenslotte besteden we nog aandacht aan de Enquête energiearmoede van de  huurdersvereniging Harlingen.

Kortom een vol en gezellig programma om de zaterdagmiddag mee in te gaan.

 

Luister zaterdag van 11.00 tot 13.00  naar Afslag Harlingen met Dorus en Nicolet, op RSH via 106.2 FM of via onze website overal ter wereld etc.

Afslag Harlingen wordt elke maandag herhaald ’s Middags van 13.00 tot 15.00 uur.

 

Veel luisterplezier…

Afslag Harlingen

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*