Zat.20 juni in Afslag Harlingen

HARLINGEN – Zaterdag 20 Juni is er om 11.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen met een goed gevuld programma.
Het programma Afslag Harlingen wordt deze keer gepresenteerd door Nicolet en Dorus.

 

De onderwerpen deze week in Afslag Harlingen zijn

De laatste kwekerij in Harlingen maakt plaats voor eilanderblik dus langs geweest bij Drijfhout en Auke van der Meer heeft weer een paar mooie tuintips. Verder zijn we op bezoek geweest bij de winnaars van de bright ideas challenge op de ikc Johan Friso school. Daar hebben een aantal leerlingen uit groep 8 gewoon een eerste prijs gewonnen in een landelijke wedstrijd.  Voor wie het nog niet wist maar de Hollandse Nieuwe is er weer, dus proeven bij Vitamine Zee.  27 juni had een groot feest moeten worden bij Brouwdok maar om redenen die we allemaal wel kennen gaan ze wel feest vieren maar dan anders.  Overnachten kan tegenwoordig ook in een trechter, over hoe en waarom vertellen we zaterdag. Ook blikken we vast vooruit naar de speciale festivalmiddag bij Omroep RSH, kortom een vol programma en afgewisseld met lekkere muziek! En het laatste BengO nieuws.

Reden genoeg dus om zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur af te stemmen op omroep RSH!

Omroep RSH via 106.2 (ether) en 104.1 (kabel) FM, via internet www.omroeprsh.nl en via de app Tuneln radio op je smartphone of tablet. Daarnaast is RSH tegenwoordig ook via de webcam Studio live te volgen. Veel luisterplezier…

Afslag Harlingen wordt elke maandag twee maal herhaald. ’s Morgens van 10.00 tot 12.00 uur en ’s middags van 17.00 tot 19.00 uur.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*