Zaterdag 15 juli – Afslag Harlingen

komende zaterdag 15 juli 2023 tussen 11 en 13 uur
presenteert Doede van der Hoek, met behulp van Kick Visser, Radjish Balkaran en Tjibbina Postma, afslag Harlingen bij omroep RSH. 
Frank Buikhuizen en Boaz zullen o.a. iets vertellen over hun samenwerking. Daarnaast zal Frank het één en ander toelichten over de huidige ontwikkelingen binnen zijn bedrijf Dockline Communicatie. Misschien kunnen we Boaz nog verleiden om even live een van zijn nummers te brengen.

Arno Berwers van de rotary zal ons bijpraten over het tuinfeest in de Engelse tuin op koningsdag. Wat heeft dit feest eventueel opgeleverd voor de goede doelen en wat staan er in de toekomst nog voor festiviteiten te wachten.

Barry Hamstra komt langs om ons te vertellen waarom hij in deze tijden het aandurft om een eigen bedrijf te beginnen en wat hij denkt wat zijn toekomstperspectief is.

Burgemeester Ina Sjerps en wethouder Hendrik Sijtsma zullen, nu het zomerreces is aangebroken, ons bijpraten over het afgelopen politieke jaar. Ook zal er nog wel worden gesproken over het al of niet verstrekken van subsidies richting de Harlinger festiviteiten.

Raadsleden Belinda Holwerda en Wim Wildeboer  zullen de raadsbeslissingen van afgelopen woensdag toelichten of bediscussiëren.

Ook proberen we tijdens de uitzending telefonisch contact te krijgen met Joel de Jong in Parijs in verband met zijn geweldige derde plaats bij het wereldkampioenschap verspringen bij de para atletiek.

Voor geïnteresseerden reden genoeg om zaterdag 15 juli 2023 af te stemmen op omroep RSH, ook te volgen via de stream.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*