Zaterdag 2 september – Afslag Harlingen

Zaterdag 2 september 2023 van 11 tot 12 uur presenteert Doede van der Hoek
Afslag Harlingen.
Techniek en muziekkeuze Radjish Balkaran, camera Chris Wijbenga en de gastvrouwen zijn Greetje Haarsma en Minke vd Meer.

De volgende gasten zullen een woordje doen ,onze wereldkampioen Joel de Jong over zijn ervaringen bij zijn huldiging en de opening van de visserijdagen. Bij hem schuiven ook aan de fiierljep kampioenen Thewis Hobma en zoon Friso Hobma die als negenjarige Nederlands kampioen is geworden bij de leeftijdsklasse tot en met 10 jaar, waarbij hij een afstand van boven de 10 meter sprong.
Ook schuiven aan Anneke Haarsma en Marco Brouwer van de Singelstraat. Deze straat kwam als mooist versierde uit de bus bij de opening van de visserijdagen en zij zullen iets vertellen over de tot standkoming hiervan.
Jax Tuinenga zal ons telefonisch bijpraten over haar crowdfunding aktie ivm de grote brand op het industrieterrein , waarbij het bedrijf van José Toering en Joris Kluitenberg zwaar is getroffen.
Jarich Langhout licht ons in hoe het staat met de eventuele schadevergoedingen die bewoners kunnen ontvangen bij het ontstaan van schade door de zoutboringen.
Burgemeester Ina Sjerps zal iets vertellen over het verloop van de visserijdagen tot zaterdag en haar eigen, hopelijk feestelijke, ervaringen hieromtrent.
Weer een goed en gevarieerd gevuld programma en reden genoeg dus om af te stemmen op omroeprsh.nl, daarna kan iedereen zich in het feestgewoel storten. Uiteraard is het programma ook te volgen via de stream dus zelfs als u al de stad in bent.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*