Zaterdag 25 maart – Afslag Harlingen op locatie

Zaterdag 25 maart     Afslag Harlingen
11:00 – 13:00 uit live vanuit het Station van Harlingen


Komende zaterdag 25 maart 2023 tussen 11 en 13 uur wordt afslag Harlingen uitgezonden vanaf locatie. De Stichting Welzijn Edison, locatie station Harlingen voor dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking heeft een open dag van 10 tot 15 uur.
Tijdens deze open dag zendt omroep RSH haar programma afslag Harlingen uit vanuit de stationsrestauratie.  De presentatoren zijn Dorus Breidenbach, Albertus vd Plaats, Henk Jan Cornelisse en Doede vd Hoek. De techniek is in handen van Kick Visser, Radjish Balkaran en Tjerk de Boer.
Als gasten komen de leiding van de stichting aan het woord om ons in te lichten over hun werkzaamheden.
Sjoerd Atze de Jong over het vinden van het 1e kievitsei in gemeente Harlingen.
Roel Sluiter over zijn activiteiten na zijn werkbare leven. Daar heeft hij zelfs de LC mee bereikt.
Ook proberen we enkele medewerkers voor de microfoon te krijgen om te vertellen hoe zij hun werkzaamheden ervaren.
Paul Scheffer en Gijs van Hesteren praten ons bij over de vlootdag van 1 april en de perikelen mbt de keuringen van de bruine vloot.
Belinda Holwerda van Harlinger Belang en Reynold Bontes lichten ons in over de genomen besluiten in de gemeenteraad van afgelopen woensdag.
Burgemeester Ina Sjerps en Arjen Mintjes van de stichting sail(Tall Ships) bespreken de voor de stichting gunstige uitslag met betrekking tot het organiseren van de Tall Ships in 2026.
En er komt een tot op heden mystery guest over een belangrijke beslissing vanuit de raad.
M.a.w. reden genoeg om langs te komen bij de open dag van genoemde stichting in ons monumentale station. U kunt dan ook live meemaken hoe onze uitzending tot stand komt. Uiteraard voor de thuisblijvers zijn wij te beluisteren via de radio en ook te volgen via de stream inclusief beeld.

Afslag Harlingen

2 Reacties op Zaterdag 25 maart – Afslag Harlingen op locatie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*