Zaterdag 28 jan. – Afslag Harlingen

Zaterdag 28-1-23 presenteert Doede van der Hoek tussen 11 en 13 uur afslag Harlingen op omroep RSH. De techniek en muziekkeuze zijn in handen van Kick Visser, Radjish Balkaran en Tjerk de Boer bedienen de camera’s en Tjibbina Postma is aanwezig als gastvrouw.

Het 1e uur staat in het teken van de plaatselijke politiek en als gasten zijn aanwezig wethouders Erik de Groot en Paul Schoute om te reageren op vragen vanuit onze gehandicapten met betrekking tot hindernissen op straat en toegangsmogelijkheden in onze gemeente.
Daarna zal wethouder Hendrik Sijtsma ons informeren hoe er wordt omgegaan met de energiecrisis ten behoeve van de sportclubs.
Richtje Allersma D’66 en Edwin Helvrich PvdA zullen ons op de hoogte brengen van de genomen besluiten in de gemeenteraadsvergadering van afgelopen woensdag al of niet in discussie.
Burgemeester Ina Sjerps zal ons even bijpraten over de voortgang van de organisatie van the passion
.
In het 2e uur ontvangen wij Cora de Groot-Huizenga van RSG Simon Vestdijk over de door de school ontvangen Erasmus-accredatie, waarbij zal toelichten wat dat precies inhoudt.
Natasja Hubert(woonbegeleidster) op de River Daimond komt langs om ons bij te praten over de gang van zaken tijdens de crisis noodopvang.
Een van onze garnalenvissers, Mark Koornstra, zal ons proberen uit te leggen, hoe zij de strijd aangaan tegen het verbod om te vissen in de Waddenzee. Als Harlingers liggen de vissers ons na aan het hart en hopen dan ook dat er een compromis gevonden wordt.

Met andere woorden reden genoeg om zaterdag tussen 11 en 13 uur af te stemmen
op omroep RSH ook te volgen via de stream.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*