Zomer aan Zee: Workshop Fotograferen en Vliegeren aan Zee!

HARLINGEN – Het Harlinger strand is komende zondag dé plek om te vliegeren en te fotograferen aan zee!
Het team van Fryske Draeken laat zondagmiddag 14 augustus weer tientallen grote vliegers dansen in de wind boven het Harlinger strand. Kom kijken en geniet van een fantastisch kleurrijk schouwspel!
• Zondag 14 augustus vanaf 14.00 uur.
Workshop Fotograferen aan Zee
Ben je wel eens langs het Harlinger strand en de Suderpier gelopen om er mooie fotomomenten vast te leggen en is achteraf het resultaat niet helemaal wat je ervan had verwacht?
Er zijn vele factoren waar je rekening mee moet houden om net die bijzondere sfeer vast te leggen op moment dat je er was. Tijdens de workshop ‘Fotograferen aan Zee’ op zondagmiddag 14 augustus geven de ervaren fotografen, Ynze Braaksma, Dorus Breidenbach, Edwin Kooren en Jeannette Wouthuis, je tips en trucs om betere foto’s te maken.
Om tot betere foto’s te komen gaan we in op compositie en een andere manier van kijken, de invloed van het licht, vermijden we de automatische instellingen als dat nodig is en nog veel meer! Na de workshop ben je beter bewust van wat je daadwerkelijk aan het doen bent en wat de mogelijkheden van je camera zijn zodat je betere resultaten bereikt.
Wil je deelnemen aan de workshop Fotograferen aan Zee? Leuk!
Je neemt deel met je eigen telefoon en/of camera. Mocht je in het bezit zijn van een statief, dan kun je deze ook meenemen.
Kom naar de Zomer aan Zee container op het Harlinger strand, doe mee en fotografeer er lekker op los! Meedoen is gratis. Graag wel opgeven. Stuur een mail met je naam, welke workshop en telefoonnummer naar info@bengevenementen.nl.
• Zondag 14 augustus vanaf 14.00 uur op het Harlinger strand bij de Zomer aan Zee container vlakbij strandpaviljoen ‘t Zilt.
Programma Zomer aan Zee
De hele zomervakantie worden er sport & spel activiteiten georganiseerd en in de maand augustus is er elke zater- en/of zondagmiddag cultureel entertainment.
• Bekijk het Zomer aan Zee cultuur programma bengevenementen.nl/zomeraanzee
• Bekijk het Zomer aan Zee sport & spel programma beweegteamharlingen.nl/zomer-aan-zee

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*