zondag 13 december – 4US BENGO voor voedselbank De Helpende Hand!

Héél Noordwest Friesland aan de 4US BENGO voor voedselbank De Helpende Hand!

HARLINGEN – Wij merken allemaal de gevolgen van de Covid-19 pandemie. We kunnen niet meer bij elkaar komen, een deel van het sociale leven is weggevallen. Inkomsten vallen weg, banen gaan verloren.

De mensen in de meest kwetsbare posities onder ons krijgen vaak de hardste klappen te verduren.

Het doel van de voedselbank is mensen bij te staan door voedselpakketten beschikbaar te stellen in een periode waarin dat heel erg nodig is. De voedselbank is op dit moment op een punt beland dat ze te weinig gevarieerd eten kan leveren. Aardappelen en uien zijn er in overvloed. Maar groenten, fruit, dat soort essentiële zaken is er onvoldoende. De financiële middelen raken uitgeput.

Er is hulp nodig. Noordwest Friesland komt in actie!

Rotary Club Harlingen en de Topmoppies hebben in samenwerking met stichting BENG en Omroep RSH een gezamenlijke actie op touw gezet. Ook de andere serviceclubs: Rotary Club Franeker, Lionsclub Tsjerk Hiddes, Lionsclub Franeker-Harlingen, Ladies’ Circle 81 NWF en de Ronde Tafel 101 Harlingen haken aan. Samen zetten we ons in voor dit hartverwarmende initiatief!

Samen aan de 4US BENGO!

Zondag 13 december vindt er via Omroep RSH een super speciale 4US BENGO plaats. De opbrengst gaat naar Stichting Voedselbank De Helpende Hand voor Harlingen en Waadhoeke!

Maar die noodzakelijke hulp leveren dat doen de clubs niet alleen. Dat kunnen wij, Harlingen en Waadhoeke, alleen maar samen doen. Koop daarom massaal speelkaarten voor de 4US BENGO! Maak er met familie, met een paar vrienden, een gezellige middag van. Er zijn geweldig leuke prijzen, misschien win je wel wat. Laat zien dat we gezamenlijk voedselbank De Helpende Hand een warm hart toedragen. Hoe belangrijk en tegelijk leuk kan het zijn!

Alle informatie vind je op: www.bengevenementen.nl/evenementen/4us-bengo

Online kaartverkoop: www.bengevenementen.nl/evenementen/4us-bengo/reserveer-4us-bengo-tickets


 

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*